کد خبر : ۳۴۴۱۰۱
زمان انتشار :
facebook telegram twitter google+ cloob Yahoo print

پایگاه خبری محیط زیست ایران

60 درصد سرطان ها بر اثر آلودگی مواد غذایی است

یک داروساز گفت: 60 درصد سرطان ها بر اثر آلودگی مواد غذایی است.

60 درصد سرطان ها بر اثر آلودگی مواد غذایی است

به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، علی صالح نیا، اظهار کرد: بیشترین آمار بیماری ها مربوط به امراض قلبی و سرطان ها هستند.

 

وی اضافه کرد: حدود 60 درصد سرطان ها بر اثر آلودگی مواد غذایی بوده که قسمت اعظم آن مربوط به مرغ آلوده است.

صالح نیا ادامه داد: در مرغداری ها، پرنده به میکروب آلوده و سپس غیراصولی به آن آنتی بیوتیک داده می شود که به شکل پسماند در بدن این موجود باقی خواهد ماند.

این داروساز تصریح کرد: این پسماندها بعداً در بدن انسان باعث بیماری می شود.

وی گفت: اگر به جیره غذایی مرغ مرزه اضافه شود از ایجاد عفونت در بدن آن جلوگیری شده و مانع استفاده از آنتی بیوتیک ها و مواد شیمیایی می شود.

صالح نیا بیان کرد: برای هر قطعه جوجه 200 گرم مرزه نیاز است که وارد رژیم غذایی آن کنیم تا ضمن آلوده نشدن، همزمان محرک رشد نیز باشد.
 

کلید واژه :

سرطان ها

،

آلودگی مواد غذایی

ثبت نظرات
captcha